Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 184

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 193

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 217

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 226

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 459

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 459

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 459

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 459

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 315

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 316

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 317

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/templates/siteground80/index.php on line 4
Активности

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594
Македонски (Macedonian)Turkish (Turkiye)

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594Election Awareness and Youth Responsibility

Follow tdpgenclik on Twitter

Makedonya TDP Mobile App.

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594
Активности
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594
PDF

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594
Печати

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594
Е-пошта

2012

 

2011


2010

 • 19 декември - Хуманитарен Концерт
 • 6 декември - Политички дијалог помеѓу младите III
 • 29 ноември - Политички дијалог помеѓу младите II
 • 17 ноември - Политички дијалог помеѓу младите I
 • 7 ноември - Годишно собрание
 • 29 август - Формирање на Младинскиот Форум на ДПТМ - Здунје
 • 19 јуни - Панел - Ресен
 • 10 јуни - Формирање на Младинскиот Форум на ДПТМ - Д.Баница
 • 29 мај - Формирање на Младинскиот Форум на ДПТМ - ОО Девар
 • 19 мај - Комеморација на Ататурк и ден на младите и спортот.
 • 13-16 мај - Учество во 9.Младински фестивал
 • 9-15 мaj - Учество во политичка академија
 • 6 март - Билатерална средба со Младината на Партија за Правда и Развој од Република Турција
 • 11 јануари - Панел - Радовиш

 

2009

 • 12 декември - Панел - Гостивар
 • 21 ноември - Панел - Ресен
 • 7 ноември - Билатералните разговори со заменик-претседателот на младината на Партија за правда и равој (АКП).
 • 5-30 октомври - Разговори со младината на владејачки и опозициски политички партии за заеднички проекти.
 • 28 септември - Разговори со Младината на Европската народна партија.
 • 14 септември - Одлука за прославување на 125 години на Тефејуз - Во организација со О.У. Тефејуз и здружението "Köprü".
 • 9-15 август - 14.Конгрес и денови на Светската Туркса Младина (Крим, Украина).
 • 7 јули - Протестно писмо до Народна Република Кина
 • 22-26 мај - 8.Седница на претседателите на Светска Унија на Турската Младина. (Баку, Азербејџан).
 • 23 Април - Учество во програмата Национален ден на Турците во Косово
 • 22 март - Учество на локалните избори.

 

2008

 • 21 декември - Средба со турските политичките претставници од Балканот.
 • 5 октомври - 3.Вонреден конгрес на Младинскиот Форум на Демократската Партија на Турците.
 • 1 јуни - Учество во парламентарните избори.
 • 19 мај - Комеморација на Ататурк и ден на младите и спортот.

 

2007

 • 5-12 август - 13.Конгрес и денови на Светската Туркса Младина (Охрид, Македонија).
 • 19 мај - Комеморација на Ататурк и ден на младите и спортот.
 • 5-7 април - Младински Камп (Струга).

 

2006

 • 14 ноември - Учество во кампањата „СтоПредрасуди“ (организацијата на СДММ).
 • 19 мај - Комеморација на Ататурк и ден на младите и спортот.
 • 18 февруари - учество на семинари во NDI (Национален Демократски Институт).
 • 11 февруари - 10 години Младиснки Форум на ДПТМ.
 • 2 февруари - Одиграна драмата „Балкански Вилајет“ од младите од Гостивар.

 

2005

 • 13-20 ноември - 12.Конгрес и денови на Светската Туркса Младина (Истанбул, Турција).
 • 25 јуни - 3.Денови на солидарност на Турската младина во Македонија (Центар Жупа) .
 • 19 мај - Комеморација на Ататурк и ден на младите и спортот.
 • 11 април - Панел дискусија „Европската Унија и младите“ (Ресен).
 • 4-6 март - Забави во Скопје и Ресен по повод на изборната кампања.
 • 18-19 февруари - Учество во семинари организирани од NDI (Национален Демократски Институт).
 • 13 Февруари - 2.Вонреден Конгрес на Младиснкиот Форум на Деморкатска Партија на Турците.

 

 


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfrouter.php on line 594
Банер

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/content/b/i/l/bilgind/html/tdp/gf/plugins/system/jfdatabase/jfdatabase_inherit.php on line 566